CONCURS D’HABITATGE PER A GENT GRAN I EQUIPAMENT AL CARMEL

Projecte guanyador, per construir 24 habitatges I un centre de serveis socials al barri del Carmel de Barcelona.

Espai públic i topografia.

Creació d’un nou espai públic, vestíbul d’accés del nou edifici d’equipaments i habitatge, que permet la transició topogràfica des de l’accés en pendent dels carrers del perímetre en un recorregut adaptat fins a l’edifici. El volum principal s’aixeca a la façana del carrer Murtra deixant un àmbit porxat sota seu que permet que la plaça aflori sobre el carrer i garanteixi la continuïtat visual de l’espai públic.

La topografia és un dels aspectes més rellevants del projecte, que configura la creació d’un espai veïnal -plaça, en un entorn dens i de grans pendents. Una plaça plana a la cota +152, que relaciona el camí vell del Coll amb el passeig de Mare de Déu del Coll i el carrer Murtra.